Új gasztrokihívás elé néz Krausz Gábor

A sztárséf igazán megtisztelő felkérést kapott, ráadásul nem is itthon, hanem külföldön.

Hatalmas megtiszteltetés érte Krausz Gábort, aki januártól a Hilaris Hotels elnevezésű, vadonatúj szállodalánc executive séfje lesz. Ez azt jelenti, hogy ő fogja kidolgozni a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját.

Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. (…) Előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni. (…) Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót. (…) Ez az új feladat pont a legjobbkor jött az életembe

– mondta Krausz Gábor Borsnak.

A sztárséf azt is elárulta, hogy ingázni fog Magyarország és Ausztria között, és valószínűleg 1-2 napot tölt majd kinn hetente.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek