Új gasztrokihívás elé néz Krausz Gábor

A sztárséf igazán megtisztelő felkérést kapott, ráadásul nem is itthon, hanem külföldön.

Hatalmas megtiszteltetés érte Krausz Gábort, aki januártól a Hilaris Hotels elnevezésű, vadonatúj szállodalánc executive séfje lesz. Ez azt jelenti, hogy ő fogja kidolgozni a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját.

Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. (…) Előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni. (…) Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót. (…) Ez az új feladat pont a legjobbkor jött az életembe

– mondta Krausz Gábor Borsnak.

A sztárséf azt is elárulta, hogy ingázni fog Magyarország és Ausztria között, és valószínűleg 1-2 napot tölt majd kinn hetente.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Vaníliás banánpuding

Az amerikai banana pudding elsősorban az USA déli államaiban közkedvelt, ott előszeretettel készítik családi, egyéb közösségi összejövetelekre. Igazán népszerűvé egy Magnolia Bakery ...

Túrórudi-szelet

Kedvenc magyar édességünk minden ízét magába kebelezte ez a krémes, édes süteményszelet. Szerencsére nem tartja meg őket magának, hanem a beléje harapókat kápráztatja a friss túró, ...

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 szokás, amit tarts be minden nap, hogy 10 évet...

Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...