Jó hír! Meghosszabbították a kötelező akciózást

Biztosan sokan örülnek majd az intézkedésnek.

Júniusban számoltunk be arról, hogy elstartolt a kötelező akciózás a boltokban, aminek köszönhetően húsz termékkategóriában tudtak a vásárlók olcsóbban élelmiszereket vásárolni. Az akciózás szeptember 30-ig tartott volna, ám most meghosszabbította a kormány, írja a 24.hu.

Meghosszabbították a kötelező akciózást

A lépéssel az inflációt szeretnék tovább csökkenteni

Az online árfigyelő és a kötelező akciók is hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre inkább csökken Magyarországon az infláció. Az infláció oka a háború és a szankciók, de a kormány nem tétlenkedett, így hónapról hónapra folyamatosan csökkent az infláció

– nyilatkozta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Év végéig hosszabbították meg az akciózást

Az élelmiszerinfláció a decemberi tetőponthoz képest már több mint a felére csökkent, így a kötelező akciókat az eredeti, szeptember végi határidőről az év végéig meghosszabbította a kormány.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...