Koronavírusos lett egy dolgozó a hipermarketben, többeket karanténba küldtek

Elkapta a vírust egy pest megyei hipermarket pékségének a munkatársa, a helyet fertőtlenítették, jelenleg külső beszállítóval dolgoznak.

Koronavírusos lett a maglódi Auchan pékségének egyik munkatársa, kollégáinak egy részét pedig határozatlan időre szintén karanténba küldték - írja a Pénzcentrum.

Az érintett pékség üzemét haladéktalanul fertőtlenítették, illetve bezárták, a saját sütést egyelőre leállították, jelenleg külső beszállító szállítja a pékárut. Kisebb ugyan a választék, a szokásosnak körülbelül a fele, de alaptermékek vannak, hiánycikk nincs.

Mini szezámos és mákos bagelek

A bagelről nekem mindig külföld jut eszembe. Általában London. Nem tudom, miért, egy pszichiáternek biztos lenne rá válasza. Több is :)   A receptet Evan blogján találtam, és már ...

"A pékségben dolgozó többi munkatársunkat, akikkel az érintett kollégánk kontaktusba kerülhetett, hazaküldtük, és ők legközelebb a járványügyi szakemberek döntése alapján jöhetnek dolgozni. Ezen kollégáinknak állásidőt fizetünk, azaz erre az időre megkapják a teljes alapbérüket" - nyilatkozta az Auchan vezetősége.

Az áruházlánc közölte: a járványügyi hatósággal mindenben együttműködnek.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...