A kopaszdinnye az új dili!

Ha van még kedved dinnyézni az idén egy utolsót, ezt ajánljuk! Kövesd végig a trükköt, értékelni fogják a barátaid!

Ha kétségeid voltak, lesz-e még valami igazán eredeti vicces tartalom a nyárra vonatkozóan, megnyugodhatsz. Nélkülözhetetlen görögdinnyetrükköt kaptunk az internettől, melyet lépésről lépésre követhetsz végig az alábbi videóban. Értelme szinte semmi, de annyira aranyos a csupasz síkos kopasz egész dinnye a végén!!!

1. Vegyél két szinten teljesen egyforma görögdinnyét

2. Az egyiket hagyd egészben, és vagdosd le róla a héját egy nagy késsel körben, míg csupasz piros nem lesz - egy vizes dörzsiszivaccsal pedig "reszeld" még simábbra, ennyi!

3. A másik dinnyét vágd középen félbe. Kapard ki teljesen a belsejét, és illeszd bele az előbb kapott csupasz dinnyét. KÉÉSZ!

Görögdinnyéből készültek ők is!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...