6 tipp, miként tudod felturbózni az uncsi konzerv csicseriborsót

A csicseriborsó fokozódó népszerűsége hazánkban egyértelmű jele annak, hogy egyre többen fedezik fel ezt az ízletes és tápláló alapanyagot. Sokoldalúsága révén kiválóan alkalmazható számos (vega, vegán) ételben, legyen szó salátákról, levesekről vagy akár csábító édességekről. Legújabb Napi Tippünkben megmutatjuk, miként tudod felturbózni az egyszerű konzerv csicseriborsót.

A csicseriborsó egyre növekvő népszerűsége nem véletlen, hiszen ez a kis hüvelyes valóban sokoldalú, tápláló, és kiválóan illeszkedik az egészségtudatos táplálkozásba. Rendkívül gazdag fehérjében, rostokban és vitaminokban, így fontos része lehet az egészséges étrendnek. Ám azt kevesen tudják, hogy nemcsak a klasszikus falafel és hummusz készítésére alkalmas a csicseriborsó, hanem számos más ételben is remekül helytáll. Most olyan trükköket mutatunk neked, amelyek segítségével teljesen más szintre emelheted a sima csicseriborsó-konzervet.

Nézd meg a galériában, miként tudod felturbózni a konzerv csicseriborsót, katt a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


Még több érdekességről olvashatsz itt:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...