"Könyörgöm, Jézus Krisztus is evett húst" - Schobert Norbi a vegánságról (is) beszélt

Schobert Norbi nyersen őszintén nyilatkozott arról, milyen jó érzés a siker és a pénz, valamint hogy mit gondol az állati eredetű ételek teljes kizárásáról.

Schobert Norberttel készített interjút a hetek.hu, aki beszélt picit gyerekkoráról, arról, hogy lett fitnessguru, és hogy mennyire jó volt anno kiköltözni az albérletéből és megvenni első BMW-jét és házát. Ja meg a vegánságról is kifejtette rövid véleményét.

"A mai napig három dolog motivál: a népszerűség, a pénz és az újítás vágya" - idézi Norbi egyik maradandó mondatát a hvg.

Érdemes megnézni az alábbi fotó hashtagjeit is...

"Én duci kisfiúként is élveztem az életet, nagyokat zabáltam, nagyokat tévéztem, moziztam. Igazából, ami zavart, hogy a lányok egy százkilós tini fiúval csak akkor akarnak járni, ha a szüleinek sok pénze van. Engem maximum ez zavart. A tanárom segítségével elvégeztem az akkori NASA-diétát, amivel sikerült lefogynom."

A valaha túlsúlyos kisfiúból Nasa-diétával lefogyó, majd sikeres vállalkozóvá lett ex-rendőr, Schobert Norbi így vélekedik a most igazán trendi vegánságról:

  • Nem zárja ki, hogy legyen vegán menüje is ételszállító cége étlapján,
  • de úgy véli, szélsőséges divat
  • és az ember alapvetően húsevő, ragadozó.

"Sokan vallási okból váltanak a vegán életmódra, de könyörgöm, Jézus Krisztus is evett húst. Az állatok nem egyenrangúak az emberekkel, az állatok táplálékok" - na ezt adjátok össze, állatvédő vegánok.

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

fotó: instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...