3 konyhatipp, hogy nyáron se romoljon meg az étel

A nyári melegben különösen nagy figyelmet kell fordítani az ételek helyes tárolására, hiszen sokkal gyorsabban megromlik és ehetetlenné válik a főtt étel. Árulkodó jel a kellemetlen szag, de nem mindig egyértelmű, hogy fogyasztható-e még az adott étel. Adunk 3 jó tanácsot, hogy ti ne kerüljetek ebbe a helyzetbe!

Sokan azt gondolják, hogy 1-2 órán át szobahőmérsékleten hagyni a főételt még nem fog gondot okozni a későbbiekben. Azonban, nincs mese, az étel megfelelő tárolása nyáron kiemelt figyelmet kell, hogy kapjon! Nem kevés rossztól megóvhatjátok magatokat mai Napi Tippünkkel, ami 3 konyhatippet mutat be az étel tárolásával kapcsolatban!

Kattintsatok a galériára, és ismerjétek meg tippjeinket!

Forrásunk volt.


További hasznos konyhai tippekért kattints erre:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...