Mozzarellát reszelnél? Ezzel a trükkel megy, mint a karikacsapás

A puha sajtok reszelése olyan kihívás, amibe sokszor inkább nem is vág bele az ember. Ezzel a trükkel azonban pofonegyszerűen megbirkózhatsz ezzel a feladattal.

A kemény sajtok reszelésére már láttunk praktikákat, de itt az ideje, hogy az igazi kihívást tartogató puha sajtokra is sor kerüljön. Mert hát lehet jobbat elképzelni, mint a reszelt mozzarella például egy pizzán vagy sült padlizsánon? Ha te is frissen reszelnéd magadnak a mozzarellát az ételekhez, akkor ez a TikTok-trükk igazi megváltás lesz!

Mozzarellát reszelnél? Ezzel a trükkel megy mint a karikacsapás

August DeWindtnek, a There.Food.At.Home nevű TikTok-csatorna tulajdonosának köszönhetjük mindezt a tudást, a módszer pedig meglepően egyszerű, mégis hatásos.

Valahol még egy kicsit idegesítő is, hogy korábban senkinek sem jutott ez az eszébe.

Hogy mi is a trükk?

Mielőtt arra kerülne a sor, hogy le kelljen reszelni, fél órára a fagyasztóba teszi a mozzarellát, ezáltal megkeményedik, és sokkal könnyebb lesz ez a folyamat. Ezt a videó is remekül demonstrálja:

Szóval, felejtsd el az olcsó, előre reszelt mozzarellát, és inkább végezd el ezt a feladatot otthon te magad villámgyorsan és egyszerűen olyan mozzarellából, amit te választottál!

Ha pedig mást is kipróbálnál mozzarellával, ezt ajánljuk:

Forrásunk volt.


Ezek a praktikák is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!