A kemény sajtok reszelésére már láttunk praktikákat, de itt az ideje, hogy az igazi kihívást tartogató puha sajtokra is sor kerüljön. Mert hát lehet jobbat elképzelni, mint a reszelt mozzarella például egy pizzán vagy sült padlizsánon? Ha te is frissen reszelnéd magadnak a mozzarellát az ételekhez, akkor ez a TikTok-trükk igazi megváltás lesz!

August DeWindtnek, a There.Food.At.Home nevű TikTok-csatorna tulajdonosának köszönhetjük mindezt a tudást, a módszer pedig meglepően egyszerű, mégis hatásos.
Valahol még egy kicsit idegesítő is, hogy korábban senkinek sem jutott ez az eszébe.
Hogy mi is a trükk?
Mielőtt arra kerülne a sor, hogy le kelljen reszelni, fél órára a fagyasztóba teszi a mozzarellát, ezáltal megkeményedik, és sokkal könnyebb lesz ez a folyamat. Ezt a videó is remekül demonstrálja:
Szóval, felejtsd el az olcsó, előre reszelt mozzarellát, és inkább végezd el ezt a feladatot otthon te magad villámgyorsan és egyszerűen olyan mozzarellából, amit te választottál!
Ha pedig mást is kipróbálnál mozzarellával, ezt ajánljuk:
Ezek a praktikák is érdekelhetnek:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!