Erről a konyhai bútorról inkább mondj le, mert csak a gond van vele

Egy időben kifejezetten divatosak voltak, és valóban szépek és mutatósak tudnak lenni, azonban a legkevésbé sem praktikusak.

Csinos, esztétikus, egykor mindenkinek a konyhájában fellelhető volt, mégis talán az egyik legrosszabb döntés, ha őt választjuk: ne vegyünk üveges konyhaszekrényt, mert csak a gond van vele! Soroljuk is, hogy miért:

Erről a konyhai bútorról inkább mondj le, mert csak a gond van vele

Minden látszik

Mivel az üveg átlátszik, hiszen ez a lényege, ezért minden, ami mögötte van, szem elé kerül. Felejtsük el a trehányul bedobált tányérokat, bögréket, mert a legkisebb kupi is feltűnő egy ilyen konyhaszekrényben.

Arról nem is beszélve, hogy a kevésbé esztétikus használati tárgyaknak vagy a csúnyácska, törött étkészletnek sincs keresnivalója egy üveges szekrényben!

Nem nagy élmény az üvegszekrények tisztítása

Tisztán tartás

Mondani sem kell, de a sok kis üvegpanelt lemosni, tisztán tartani, megóvni az ujjlenyomatoktól nem gyerekjáték - és akkor adjuk hozzá, hogy a konyháról van szó, ahol főzünk, tehát a zsír- és ételfoltokkal is számolnunk kell.

+ hátrány: a takarítás problematikája ráadásul duplán jelentkezik, mert nemcsak az üveget kell sűrűn tisztítani, hanem a belő polcokat is, hiszen azok is szem előtt vannak!

Szóval, ha konyhafelújításban vagy -tervezésben vagyunk, inkább a zárt szekrényeket válasszuk, mindenki érdekében!

Forrásunk volt


Ezek a lakberendezési praktikák is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...