A konyha divatot teremt!

A konyha az otthonunk egyik legfontosabb része! Egy hely, ahol az étkeink készülnek, egy hely, ahol együtt lehet a család. Éppen ezért kell kényelmesnek, hangulatosnak, praktikusnak és minden igényt kielégítőnek lennie.

A legújabb, 2013-as konyhabútor- és konyhagép-kollekciókkal az idén is a Konyhakiállításon találkozhatnak először a látogatók március 1–3. között a Budapest Sportarénában. Az eseményen több mint 100 kiállító mutatja be a hazai és nemzetközi gyártók újdonságait, melyek közül nem egy annyira friss, hogy egész Európában egy mintakollekció létezik még csak belőle.

Ha építkezel vagy konyhafelújítást tervezel, a részvétel szinte kötelező, de azok számára is hiánytalan kínálattal szolgál a kiállítás, akik új konyhagépet, mosogatót, csaptelet, munkalapot vagy konyhai eszközöket készülnek beszerezni.

A főzés szerelmeseit mesteri kisgépújdonságok és szinte már professzionális konyhai felszerelések várják, melyekkel a legkülönlegesebb receptek és kedvenc éttermi fogásaink is elkészíthetők. Ezeket az eszközöket használat közben is bemutatják a helyszínen, így minden funkciójuk pontosan megismerhető, olyanok is, melyekkel egy üzletben nem találkoznánk.

Az esemény idei újdonsága a különböző stílusú enteriőröket felvonultató étkeződesign-bemutató, ahol megismerhetjük az étkező-tálaló helyiségek legújabb trendjeit a minimáltól a nagyvonalún keresztül a country és rusztikusig, nem feledkezve el magáról a terítéskultúráról sem.

De mit érne a Konyhakiállítás stílusos gasztronómia nélkül? Minden eddiginél több és magasabb színvonalú főzőbemutató, friss receptek és titkos praktikák tárulnak a látogatók elé, legyen szó akár az egészséges sütési-főzési technológiákról vagy a 2013-as év desszertdivatjáról.

A legjobb hazai séfek bemutatói – többek között a két Gault & Millau-sapkás Pesti István és a tavalyi év cukrásza, Balatoni Brigitta – mellett élő Sztárok a Pácban Bede Robival és sztárvendégeivel és Receptdaráló Lázár Cheffel is lesz a Miele Gasztroszínpadon.

A kiállítás megtekintése előtt keresd fel a Konyhakiállítás honlapját, mert a weboldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 2,5 millió Ft értékű Nolte konyhabútor talál gazdára. (x)

Info: Konyhakiállítás, 2013. március 1-2-3., Papp László Budapest Sportaréna. Kedvezményes jegyelővétel február 26-ig.

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...