Párizsi kávézók és éttermek tucatjai csatlakoznak a hotelek és vendégházak által már rég bevett kezdeményezéséhez, és egészen magas összegű felárat számolnak fel azon vendégek számára, akik éttermi asztalfoglalásuk során késnek, vagy nem jelennek meg a megbeszélt időpontban.
És hogy mennyibe kerül egy főnek az, ha nem veszi komolyan a foglalását? A neves Tour d’Argent étteremben a halasztás egy fő számára ebédidőben 100 euró (32 ezer forint), vacsoraidőben viszont ennek duplájába kerül (64 ezer forintba) , ha valaki nem veszi komolyan az étkezést.
EZ IS ÉRDEKELHET:
Ezeket olvastad már?
Alig várjuk ezt a savanyú uborkából készült chipset!
Lehet, hogy megszületett végre az "egészséges" csipsz? Vagy legalábbis egészségesebb, mint az átlag fajták...itt az ecetes-kapros savanyú uborkából készült csipsz!
Brecz JuditItt a spárgaszezon, megmutatjuk, hogyan válaszd ki a legfinomabb zöldséget!
Végre itt a spárgaszezon, áprilistól június végéig szinte bárhol frissen beszerezhetjük ezt a finom és sokoldalú zöldséget. Levesbe,köretnek vagy főételnek, tuti befutó lesz!
Masszi- Rigó Csilla41 éve dolgozik a KFC-ben ez az aranyos néni, és...
Több mint 5 millió dobverőt szolgálhatott fel 41 év alatt egy 68 éves angol hölgy a KFC-ben, aki még nem szándékozik nyugdíjba menni.
Fenes Gábriel5 konyhai baki, amivel egy tágas konyha is rendetlenné válhat
Valószínűleg a következő hibák némelyikét te is elköveted a konyhában, de ha egy kicsit jobban odafigyelsz, nem kevés helyet szabadíthatsz fel.
Németh Orsi