Vissza a koliba: hogyan ehetünk itt is egészségesen?

Biztosan mindenki hallott vagy tapasztalt már – rémtörténetnek beillő – legendákat arról, hogy milyen étkezési szokások jellemzik a kollégiumban élő fiatalokat. Pedig egy kis odafigyeléssel és néhány apró változtatással könnyen el lehetne ezeket oszlatni!

A kolisok mostanra már biztosan berendezkedtek a szobájukban, és megkezdték az idei tanévet. Sok fiatal felnőtt számára ez az első, hogy teljesen önálló életbe kezdjenek, ahol anya nem főz vacsorát, nem vásárol be, és ahol teljesen magukra vannak utalva. Éppen ezért sokak számára valódi kihívás lehet, hogy a kollégiumban saját maguk gondoskodjanak az étkezésekről. (Nem is csoda, hogy annyi vicces és rémisztő sztori kering a felturbózott zacskós levesekről és a vízforralóban megfőzött virslikről.

Ez a feladat azonban közel sem lehetetlen, különösen akkor, ha egy kicsit odafigyelnek, és tudatosan állnak a feladathoz. Nézzük, mi mindent tudnak megtenni azért, hogy az egészségük ne lássa kárát a kolis létnek!

Forrásunk volt.


Még több egészségtéma itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek