Vissza a koliba: hogyan ehetünk itt is egészségesen?

Biztosan mindenki hallott vagy tapasztalt már – rémtörténetnek beillő – legendákat arról, hogy milyen étkezési szokások jellemzik a kollégiumban élő fiatalokat. Pedig egy kis odafigyeléssel és néhány apró változtatással könnyen el lehetne ezeket oszlatni!

A kolisok mostanra már biztosan berendezkedtek a szobájukban, és megkezdték az idei tanévet. Sok fiatal felnőtt számára ez az első, hogy teljesen önálló életbe kezdjenek, ahol anya nem főz vacsorát, nem vásárol be, és ahol teljesen magukra vannak utalva. Éppen ezért sokak számára valódi kihívás lehet, hogy a kollégiumban saját maguk gondoskodjanak az étkezésekről. (Nem is csoda, hogy annyi vicces és rémisztő sztori kering a felturbózott zacskós levesekről és a vízforralóban megfőzött virslikről.

Ez a feladat azonban közel sem lehetetlen, különösen akkor, ha egy kicsit odafigyelnek, és tudatosan állnak a feladathoz. Nézzük, mi mindent tudnak megtenni azért, hogy az egészségük ne lássa kárát a kolis létnek!

Forrásunk volt.


Még több egészségtéma itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...