Így kellene sütni valójában a kolbászt a híres séf szerint

Kíváncsi vagy, hogyan készíti egy Michelin-csillagos séf a kolbászt? Most ő maga árulja el!

Jeff Baker Michelin-csillagos séf, igazán ismert a szakmában, aki olyan hírességeknek is főzött már, mint a Queen együttes. Ezúttal kolbászsütési tudását fitogtatta meg - szerinte két alapvető hibát követnek el a legtöbben kolbászkészítéskor: az egyik, hogy megszurkálják, ami miatt kiszáradhat, a másik, hogy túl magas hőfokon készítik, mely szintén ugyanazt a száraz végeredményt hozza. 

Szerencsére azt is elárulta, milyen lépéseket kell követni kolbászkészítéskor

Kattints a képre, és tudd meg, milyen lépéseket kell betartani!

Forrásunk volt.


Még több tipp itt olvasható:

Legújabb receptek

Habkarika

Jóval karácsony előtt elkészíthető, ha nem félünk, hogy az ünnepekre elfogy. Színes zsinegekkel akár a karácsonyfánk dísze is lehet, de celofánba csomagolva gasztró ajándékként is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...