Kókuszgolyózz egészségesen, és töltsd fel a lemerült tartalékaidat is!

Adj új löketet a napodnak egy energiagolyóval, és az a legjobb, hogy közben az egészséges nassolás "nehéz" feladatát is abszolválhatod!

Úgy látszik, felültem az egészségvonatra, mert a múltkori házi granola utána most egy energiagolyóval kísérleteztem. Nem, ez nem egy tenyérben pörgetős, ralaxációs keleti gyógymód (bár annak is elmenne), hanem egy tápláló, egészséges nasollnivaló, ami extra boostod ad a napodnak, pont akkor, amikor szükséged van rá.

Tökmagos energiagolyó recept

Eheted edzés előtt vagy után, de akkor is szuper választás, ha úgy érzed, nem bírod már ki ebédig, vagy ha vacsora után egy édes falatra vágynál.

Azért azt hozzá kell tenni, hogy az energia és a kalória szavak valójában szinonímák. Az energiagolyót így valójában kalóriagolyónak is nevezhetnénk.

Nem kell tőle parázni, pont ez a lényeg, csak legyetek résen és max. kettőt toljatok be egyszerre. Előre mondom, nem lesz könnyű megállni!

Tökmagos energiagolyó recept

Az én első próbálkozásom egy tökmagos-kókuszos kiadás, mégpedig azért, mert kaptam egy üveg tökmagkrémet és rögtön ez jutott eszembe, hogy ennek jó helye lesz benne és nem is tévedtem. Az energiagolyó-képlet amúgy roppant egyszerű: olajos mag + valamilyen aszalvány (azaz édesítő) + ízesítő. Ezt aztán lehet csűrni-csavarni szépen. Most leírhatnám, hogy az enyémben mi van, de megtettem, ugyanis itt a recept hozzá!

És ezt olvastad már ízHUSZÁR magazinon?

Erzsébet királynő csirkesalátája, a koronázási csirke

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...