Kíváncsi vagy, hogy készül egy brutális pizza?

Különleges receptvideókra akadtunk a világhálón...

Nincs is jobb egy frissen sült, feltétekkel jól megpakolt pizzánál. A házilag elkészített változat lehet macerás, de a végeredmény miatt megéri próbálkozni. Már, akinek van hozzá türelme. Nézzünk is meg egy rövid videót arról, hogyan készítsünk pizzát. Figyelem, felkavaró képsorok következnek!

Annyi biztos, hogy ebből nem tanuljuk meg a pizzakészítés mesterségét. Az elmebeteg felvételre a How to basic Youtube-csatornán akadtunk, aminek már több mint 9 millió követője van. Természetesen ellenezzük az ételpazarlást, de az ilyen videók mellett találni jó pár vicces felvételt is. Jó böngészést!

Ha mégis pizzát készítenél:

Jamie Oliver pizzája

Jamie szerint a pizza nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik. Nincs szükség rá, hogy túl sok mindennel megpakoljuk, mert akkor lesz a legfinomabb, ha kevés, de jó minőségű ...

Calzone

Töltött pizza, melyet kedvünk és hűtőnk tartalma szerint ezernyi módon pakolhatunk meg. Nálam most tonhalas calzone készült.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

A szegfűszeg 4 áldásos hatása, amiért nemcsak az aprósütid lesz...

Az adventi időszak közeledtével sok helyen előkerülnek a kiszúróformák és a sodrófa, hogy ismét mennyei illatok töltsék meg a lakást. Az ünnepi sütemények (egyik) elmaradhatatlan fűszere pedig nem más, mint a szegfűszeg, ami szinte minden télies finomságnak jól áll, többek közt a mézeskalácsnak. Ráadásul nemcsak a sütid, hanem a szervezeted is hálás lesz neki!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...