Kiválasztották az év legjobb büfékocsiját!

Az idei év utolsó Food Truck Show-ján ismét kihirdették az év legjobb büfékocsiját, valamint a Magyar Streetfood Egyesület szakmai díjának nyertesét. 

Az idei évben a Kincsem Park helyett a Margitszigeten tartották meg a Food Truck Show-t szeptember 18. és 20. között. A rendezvényen 30 kocsi gurult be a szigetre, a látogatók pedig nemcsak magyaros, de spanyol, olasz, amerikai ízekkel, desszertekkel, fröccs- és sörkülönlegességekkel is találkozhattak a hétvégén.

„Dacára annak, hogy ez az év átírta a terveinket, és jóval később kezdődött el a szezon, 8 db új kocsi is csatlakozott a csapathoz. 7 vidéki városban, családias hangulatban, de mindig maximális létszámmal, elégedetten zárjuk az idényt” – értékelte az évet Vad-Horváth Zoltán főszervező.

A Food Truck Show idei online szavazásán bárki letehette voksát kedvenc büfékocsija mellett. A legtöbb közönségszavazatot idén is, 2018-hoz hasonlóan a Food Maffia csapata nyerte.

Mogyorósi Tamás mindig meg tud újulni. A vállalkozását anno kubai szendvicsekkel indította, de a mostani menün már vörösboros, rozmaringos muflonsült szerepelt, pirított nudlival.

A szakmai díjat rendhagyó módon egy italt árusító kocsi nyerte. A Legenda Sörfőzde kezdetektől jelen van a Food Truck piacon. A főzde kimagasló eredményekkel, díjakkal büszkélkedhet, és ezúttal a Magyar Street Food Egyesület szakmai díját is bezsebelte.

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...