Milliókat keres a 9 éves kislány saját cukrász vállalkozásával

Már a borravalóval is igen szép összeget keres, bár ez egyáltalán nem csoda, hiszen gyönyörű tortákat készít.

A Long Islanden élő 9 éves Lola Niski jelenleg a Sweet Honey Bakes by Lola nevű vállalkozását viszi, mely igencsak sikeres. Mint kiderült, évente akár 7 ezer dollárt (2,5 millió forintot) is megkeres, csak a borravalókból. 

Lola igazi őstehetség, már 3 éves kora óta a sütemények megszállottja.

@sweet.honey.bakes Practicing a pinata cake! #lolagracebakes #sweethoneybakes #cakedecorating #cakedecorator #kidbaker #caketok ♬ original sound - Lola the kid baker 👩‍🍳

A kislánymindig is imádta nézni anyukáját, ahogy a konyhában sündörög, de lenyűgözte a tévében látható főzőműsorok világa is. Lolának annyira megtetszettek a különböző sütemények, hogy úgy döntött, maga is belevág, és kipróbálja, milyen érzés saját kezűleg tortákat alkotni.

Miután a kislány feltöltötte első videóját a TikTokra, melyen egy gyönyörű tortacsodát készített el, azonnal özönleni kezdtek hozzá a megrendelések a rokonoktól és a barátoktól. Innentől kezdve nem volt megállás, és a család is hamar meglátta a hobbiban az üzleti lehetőséget.

Ha te is kedvet kaptál egy csodás torta elkészítéséhez:

Fekete-erdő torta egyszerűen

Íme egy igazi klasszikus, a Fekete-erdő torta, ami retro jegyeivel együtt hatalmas kedvenc nálunk, és bármilyen alkalomra örömmel fogadjuk. Nem lehet nem szeretni, hiszen minden tökéletes ...

Fraisier torta

Csak ezért a tortáért vártam az eperszezont, mert annyira gyönyörű, hogy már csak a látványért is muszáj elkészíteni. Persze az íze sem semmi, viszont meg kell érte dolgozni. Nekem ...

Mákosguba-torta sült tojáshabbal

Mákimádók, figyelem! Egy olyan tortát hoztunk nektek, amit ha egyszer elkészítetek, biztosan kötelezően felveszitek a karácsonyi repertoárotokba. A mákos guba az egyik nagy kedvencünk, de ...

A címlapkép csak illusztráció.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...