Idén nem nyit ki a Balaton egyik legkedveltebb reggelizője

A kiskék tulajdonosai a Facebookon jelentették be a szomorú hírt.

A Balaton déli partján található kiskék a balatonfenyvesiek és a nyaralók nagy kedvence volt. Újhullámos kávéikkal és isteni reggelijeikkel igazán elrabolták a balatoniak szívét, akik nyilván nagyon csalódottak lesznek, hogy idén nem nyit ki a vendéglátóhely.

A reggelizőhely Facebook-oldalán jelentette be a hírt, melyben leírták, hogy bővült a családjuk, egy kis lurkóval, Benővel, aki teljesen felforgatta az életüket, természetesen jó értelemben.

Sokat gondolkoztunk azon, hogyan tudjuk majd összeegyeztetni az egész napos munkát egy kisbaba igényeivel úgy, hogy közben a józan eszünk se menjen el a nyár végére….idővel be kellett látnunk, hogy nem fog menni, ezért úgy döntöttünk, hogy idén nem nyitjuk ki a kávézót

– írták posztjukban.

A tulajok annyit még elárultak a posztjukban, hogy felváltva besegítenek majd a nagyszüleiknél a Barka Kertvendéglőben, ahol felkerül az étlapra a hambijuk és sütijeik.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...