Kirúgták a séfet, aki titokban húst csempészett a vegánok ételeibe

Te mit szólnál, ha megtudnád, hogy az étterem séfje, ahol enni szoktál, szeret titokban húst csempészni a vegán vendégek ételeibe? Kirúgatnád? Itt is ez történt.

Egy angol hotel éttermének séfje, Alex Lambert nem járt jól azzal, hogy dühből "bevallotta" bűnét: titokban imád vegán vendégei ételeibe egy kis húst csempészni.

Az egész egy instagramos kommentharccal kezdődött, amiben is Alex összeszólalkozott egy vegán hölggyel, akinek azt mondta, a vegánok úgyis kisebbségben vannak, és ő imád titokban húst csempészni az ételeikbe. Itt megindult a lavina, ami a séf kirúgatásával végződött.

Alex Lambert, a séf

A The Telegraph-nak Lambert viszont azt nyilatkozta, az egész egy régi vegánvicces posztjával indult:

"Honnan tudod valakiről, hogy vegán? Onnan, hogy egyből az orrod alá dörgöli."

A harcias vegán hölgy reakciója erre az volt, hogy reméli, Lambert szívrohamot kap, és hogy ő maga lesz felelős saját lánya haláláért, ha engedi, hogy húst egyen.

A srácnál itt gurult el a gyógyszer, és ekkor nyilatkozta azt - pusztán dühből - , hogy titokban úgyis állati eredetű dolgokat szokott főzni a gyanútlan vegánok ételeibe.

A hotel management-je próbálta kimagyarázni az ügyet, mondván, a séf csupán indulatból mondta, amit mondott, és a szégyenletes tettre sose került sor valójában, de a felháborodás akkora lett, hogy végül elbocsájtották állásából.

A hotel pedig a napokban új vegán ételekkel rukkolt elő...

Vajon mi az igazság?

Ezt láttad már?

21 agyament élelmiszerfotó a közértből - nézd meg őket!

cikk:grubstreet, fotó: flickr/Beau Lebens

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk