Hitvallásuk szerint a közép-európai konyhák klasszikus ízeit és technikáit veszik alapul, mindezt mai, modern környezetbe és formába helyezve.
A pop up étterem kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a majdani étterem fogásait előkészítsék és teszteljék, nemcsak a konyhában, de a közönség körében is. Egy valódi műhely ez, ahol folyamatosan alakulnak, változnak a fogások, így érdemes rendszeresen visszatérni, és akár a már korábban tesztelt ételeket is újrakóstolni.
Bár a Hold utcai piac mára inkább csak nevében működik bevásárlótérként, mégis meghökkentő érzés, hogy a csarnok pillérei alatt letisztult, kifinomult fogásokat falatozik az ember hurka és lángos helyett. Habár hurka a Société.démo Gastro menüjén is szerepel, igaz, rétesbe töltve, és teljesen már textúrákkal, mint azt egy házi disznótorostól elvárná az ember, mégis egyfajta reflexió ez a környezetre. Ilyen a kacsakolbász is, amit krémes lencsével tálalnak, de az aktuális étlapon helyet kapott a rántott borjúláb és a nyúlmájfasírt is.
A szakmai vezetést a Mákból, valamint a Márgából jól ismert Deli Jánosra bízták, és az impozáns borszekció mellett a minőségi, kézműves sörkínálat sem elhanyagolható.
A tervek szerint a végleges Société Gastroban az állandó séfek mellett vendégszerzők is rendszeresen felbukkannak majd a konyhában, és nem véletlen az sem, hogy nem étteremként hivatkoznak magukra. A Société Ház ugyanis Közép-Európa egyik meghatározó kortárs művészeti központja kíván lenni. És a művészethez sorolhatjuk jelen esetben a gasztronómiát is a design és a divat mellett. Klubesemények, kreatív rendezvények, kiállítások és workshopok keretében kívánják biztosítani az egész éves programokat, valamint inspirációt a közönség számára.
Société.démo Gastro
Kontakt:1054 Budapest, Hold u. 13.contact@societebudapest.com+36 30 491 7404
Nyitvatartás:H: 11.00-17.00K-P: 11.00-18.00SZo: 09.00-16.00