Kiderült, mikor versenyzik Veres István a Bocuse d'Or európai döntőjén

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Bocuse d'Or májusi európai döntőjét, a világ leghíresebb gasztronómiai versenyére új időpontot jelöltek ki. 

Még február elején adtunk hírt arról, hogy a Bocuse d'Or magyar selejtezőjét Veres István, a Michelin-csillagos Babel séfje nyerte meg. A fiatal séf hiába kezdett el gyakorolni csapatával a május végére tervezett európai döntőre, a tallini versenyt a koronavírus-járvány miatt muszáj volt elhalasztani.

A Dining Guide információi szerint az eredetileg szeptemberre átütemezett versenyt végül október 15-16.között rendezik meg az észt fővárosban.

Nemcsak az európai verseny kapott új időpontot, az ázsiai össztérség selejtezőjét a normalizálódott járványhelyzetre hivatkozva július első két napjára hirdették meg a kínai Kantonban. A következő cukrász világbajnokságot 2021. január 24-25-én, a Bocuse d'Or világdöntőjét pedig január 26-27.között tartják meg a franciaországi Lyon városában.

Ezeket olvastad már?

címlap: Bocuse d'Or Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...