Kiderült, ennyit keresnek a kezdő raktárosok az Aldiban

Az áruházláncok már nem csak a vásárlókért, a munkaerőért is versenyeznek. A megfelelő alkalmazottakért már hajlandóak az utcán, aluljárókban is hirdetni.

Néhány hónapja számoltunk be róla, hogy milyen csúcsfizetéséket adnak az Aldiban a vezető pozícióban dolgozó alkalmazottaknak, és arról is írtunk már, hogy a német áruházláncnál emelkedtek a legnagyobb mértékben a bérek az elmúlt időszakban. Ennek ellenére, ha megnézzük a karrierportáljukat, 146 álláshirdetést, betöltetlen pozíciót találunk. Így nem is csoda, hogy egy-egy utcai, aluljárós hirdetőtáblán felbukkan a cég állásajánlata, a Kelenföldi Pályaudvarnál például raktárosokat keresnek:

Kezdő raktárosként az Aldiban havi bruttó 272 269 Ft-ot lehet keresni. Ehhez napi nyolc órában kell dolgozni a +2 Celsius-fokos hűtőraktárban. Ha a jelölt bírja a körülményeket, akkor 2 év után akár bruttó 312 569 Ft-ot is hazavihet. Ehhez jön a nettó 8334 Ft-os cafeteria és a havi 5000 Ft Erzsébet-utalvány Plusz kártyán. A cég egyéb ingyenes juttatásokat is ígér, valamint összetartó, stabil csapot, jó hangulatot és megértő vezetőséget. Ilyen feltételek mellett szerintetek megéri jelentkezni?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...