Egy kicsit Te is kedvelni fogod ezt a fagyis fiút, aki jól kitolt az ingyenélőkkel

Egyre több ember keres pénzt azzal, hogy influenszernek áll. Az internetes hírességeket van, aki imádja és van, aki inkább messziről kerüli őket. Pont, mint ez a fagyi árus. 

Nem csak Amerikában, az egész világon tombol az influencer láz, néhány márka még a csillagokat is képes lehozni az égről azért, hogy egy-egy, az interneten befutott híresség az ő termékeiket reklámozza.
Nincs ezzel így Joe Nicchi, aki két fagyis kocsit üzemeltet Los Angeles városában. A férfi sokáig színészként kereste kenyerét, az utóbbi években azonban aCVT Soft Serve nevű cégével fagylaltárusként tevékenykedik, Frankie és Charlie nevű fagyis kocsijai országszerte ismertek, éppen ezért sokan keresik meg a férfit különböző ajánlatokkal.

De mit is csinál egy influencer?

Az influencerek olyan emberek, akik véleményükkel, viselkedésükkel hatással vannak embertársaikra. Ilyenek lehetnek a celebek, sztárok, bloggerek, vloggerek és a különböző közösségi hálók hírességei, személyiségei. Közös tulajdonságuk, hogy saját látásmódjukkal, egyedi hangjukkal tömegek véleményét, gondolkodásmódját tudják alakítani. Közvetlenül a rajongótáborukhoz szólnak, akik rendkívül befogadóak az influencer véleményére. (forrás)

dupla áron adja az influencereknek foodtruck-jában készülő csavaros fagylaltot!

Ezeket a tényeket valószínűleg a már előbb említett Nicchi is jól tudja, ő azonban nem hajlandó beállni a sorba sőt, nyíltan áll ki az influenszerkedés ellen: néhány nappal ezelőtti Insagram posztjában arról számolt be, hogy mostantól nem hogy ingyen nem,

Egy jó influencer segítségével szinte bármit el lehet adni a közönségnek, ebből kifolyólag sok világhírű márka épít azokra az emberekre, akik valamilyen befolyással tudnak lenni a főleg fiatalabb generációra.

Nicchi ugyanis nagyon megunta, hogy sok véleményvezér ingyen akarta őt lehúzni fagylalttal azt ígérve, hogy az általa készített fotó vagy bejelentkezés rengeteg követőt visz majd a fagyis kocsihoz.
A felbőszült fagyis férfi egyáltalán nem rejti véka alá, mennyire pimasznak és ingyenélőknek tartja a sokszor csak önjelölt véleményvezéreket. Érkezett már hozzá olyan megkeresés is, amelyre a válasz csak annyi volt, hogy inkább nyaral Észak-Koreában, minthogy napokig ingyen dolgozzon valakinek.
Bár a srác egy kicsit arrogánsnak tűnik és állítja, övé a legjobb a fagylalt a nyugati parton, valószínűleg tényleg a rossz tapasztalatok vitték őt arra az útra, hogy így viszonyuljon az influencerekhez.

EZ IS ÉRDEKES:

Ezeket olvastad már?

via Time

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...