Kibuktak Ariana Grande vegán rajongói - nem ihatják a vadiúj, tojáshabos Starbucks kávét

Felháborodtak a rajongók, hogy az Ariana Grande énekesnő nevével fémjelzett vadiúj, Starbucks-os Cloud Macchiatto tojáshabbal a tetején érkezik, és ezért csirkék haltak meg.

Nehéz eldönteni, mit gondoljon az ember a pár éve drasztikusan dúló vegánmániáról. Vagy hogy mennyire releváns egy olyan fogyasztó kiakadása, aki huzamos ideig naponta minimum egy pohárral vásárol a (főleg nálunk) méregdrága Starbucksból egy nyakatekert, émelygésig édesített, bár vitathatatlanul finom kávéféleséget - műanyag pohárban, szívószállal, plasztik fedővel.

A hírhedt Cloud Macchiato

Trend ide vagy oda, sokakkal együtt mi is írtunk már róla, hogy sajnos ezek közül egyik sem bomlik le egykönnyen - egyelőre, de a megoldás elvileg lassan megérkezik.

Szóval a lényeg, hogy a napokban bemutatott vadiúj, pihe-puha, fahéjas illetve karamellás Cloud Macchiato - amelyhez nem más, mint a tinisztár Ariana Grande, a franchise "nagykövete" adta a nevét - bátorkodik TOJÁSFEHÉRJEHABBAL a tetején érkezni!!

További összetevők: espresso, tej, vaníliaszirup, karamellszósz.

[Vigyázat, a karamellszórat is tartalmaz tejet!]

Az állatvédő vegánok eléggé a szívükre vették a dolgot, mondván, ők igenis fontosnak tartják az állatok sorsát, és semmilyen állati eredetű étket nem hajlandóak fogyasztani.

Kicsit ambivalens mindez egy ős-Starbucks-os fogyasztótól, de legyen.

A sok port kavart Twitter-posztért katt ide!

A vita a Twitteren zajlik, ahol egymásnak feszültek a vegánok, a tojásevő nem vegánok, a szívószálellenesek és a Starbucks maga, ahol előszeretettel ajánlgatják az újrafelhasználható szívószálat.

Mind a cég, mind Ariana mentségére legyen mondva, hogy egyikük sem állította, hogy az új italuk vegán. Sőt, az énekesnő bele is írta Twitter-posztjába, hogy "#trythesoyverison, azaz próbáld ki szójatejjel is - és ha tetszik, ha nem, tejfogyasztók is élnek még a világon.

Ti mit gondoltok?

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Luxuskulacs a szeméttermelés ellen - ilyen, mikor az Evian + Louis Vuitton tervezője összefog

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...