Kiakadtak a netezők egy anyuka vacsorafotóján – Szerintetek is ennyire ocsmány ez a fogás?

Szó szerint nekitámadtak a Twitteren és kommentek ezrei érkeztek a kajafotójára.

Egy skóciai anyuka posztja óriási figyelemre tett szert, miután rengeteg gyűlölködő komment érkezett rá. A nő egy teljesen átlagos vacsorát főzött a családjának, amiről készített egy fotót, és kitette a Twitter falára, ezzel a szöveggel: „a legjobb házi készítésű vacsora a világon.”

The best homemade dinner on the planet x pic.twitter.com/M9xiQO1p0d

— Mel (@Melfyx) 2019. szeptember 2.

Bár tény, hogy nem éppen gourmet ételről van szó, de ez egy teljesen átlagos vacsora Skóciában, ami sárgarépás húsos raguból, vajas kenyérből és főtt burgonyából áll. Ennek ellenére érkeztek olyan hozzászólások, amiben kutyaételhez hasonlították, mások szerint pedig olyan, mintha a börtönben szolgálták volna fel ezt a fogást.

Skót tojás Dacota konyhájából

A skót tojás egy tökéletes buli vagy piknikdarab - hidegen és melegen is nagyon finom, és a két kedvenc magyar szendvicstölteléket, a fasírtot és a főtt tojást egyesíti!

Szerencsére a 29 éves anyukát egyáltalán nem érdekelték a cikizők.

„Volt néhány ember, aki igazán csúnya dolgokat mondott az ételről, de vastag bőröm van, így elbírom” – mesélte.

Ezeket olvastad már?

via

Borítókép: iStock

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...