A KFC olyan dolgot kezd el árulni, ami sokaknál kiverheti a biztosítékot a jövőben

A KFC havonta jelentkezik ízletes, csirkés újdonságokkal, most viszont olyan étel kerül az étlapra, amely még a vegánokat is becsalogatja az amerikai éttermekbe.

A legnagyobb gyorséttermek már rendre előálltak valamilyen húsmentes újdonsággal, a hazai KFC éttermekben is lehet már kapni húsmentes hamburgert igaz, a halloumi sajtos hamburgert még közel sem lehet vegánnak nevezni.

Augusztus 27-től azonban az egyik amerikai KFC étterem elkezdi árulni növényi alapú, húsmentes húsait, melyeket a már itthon is ismert Beyond Meat által kezd el forgalmazni a csirkés gyorsétterem.

A Beyond Meat és a KFC húsmentes kosarát kétféle változatban lehet majd kapni az egyik atlantai étteremben: a szerencsések húsmentes nuggetseket és csont nélküli (természetesen) "csirkeszárnyakat" próbálhatnak ki és véleményezhetnek addig, amíg a készlet tart.

Míg Magyarországon igen csak borsos árat kérnek a Beyond Meat burgerért, addig Amerikában a KFC-s falatok egészen elérhető áron kaphatóak: a négydarabos falatkák 2 dollárba (592 forintba), a hat- és tizenkét darabos falatkák 6.49, illetve 8.49 dollárba (vagyis 1920 és 2514 forintba) és kerülnek, míg a húsmentes csirkeszárnyak darabja egy dollárba (296 forintba) kerül.

Amennyiben a tesztelést követően úgy látják, nagy a kereslet a húsmentes termékekre, úgy a jövőben nem csak Amerikában de valószínűleg szerte a világban is elkezdik majd árusítani.

{SZAVAZAS}

Ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...