Egy kis időre eltűnik a kedvezményes menü a KFC-ből

Mivel csirkehúshiány lépett fel, ezért szünetelteti keddi menüjét a briteknél a KFC.

Már évekkel korábban, a Covid-járvány, az ukrajnai háború és a meredek infláció előtt is küzdött húshiánnyal a KFC, de ez még nem valós élelmiszerhiányból adódott - írja az nlc.hu 2018-ban beszállítóváltás okozott problémákat a cégnél, amikor is csirkehús nélkül maradtak az üzleteik. Akkor olyan nagy problémát okozott a hiány, hogy több száz gyorséttermük zárt be Nagy-Britannia számos részén

Egy kis időre eltűnik a kedvezményes menü a KFC-ből

2021 augusztusában aztán a Nagy-Britanniában tavaly fellépett ellátási problémák miatt a KFC az étlapkínálata több részét átmenetileg nem tudta teljesíteni.

A szigetországban működő KFC gyorséttermekben jelenleg csirkehiánnyal küzdenek, emiatt a cég azt a döntést hozta, hogy átmenetileg szünetelteti a WOW Tuesday akcióját, melynek keretében kilenc rántott csirkerészt kínálnak 5,99 fontért (2900 forintért).

A csirkehiány oka valószínűleg az, hogy a jelenlegi válság miatt megnövekedett a baromfihús – mint a legalacsonyabb árú húsfajta – iránti kereslet.


Még több izgalmas hír a nagyvilágból:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...