Kezdődik a Street Food Show

A Dining Guide étteremkalauz 2011-ben hagyományteremtő szándékkal indította útjára a Food Show-t, hogy egy nagyszabású rendezvény keretében hirdesse ki az Év Étterme cím jelöltjeit, trombitálja össze a legismertebb gasztrobloggereket (Blogkóstoló), mutassa be a legjobb hazai alapanyagokat és főzőiskolába hívja a gyerekeket.

Az idei rendezvény a legfontosabb elemeit megtartja a tavalyi mustrának, de azzal, hogy a gálavacsorán kívül, a rendezvény a közösségi élet, főként pedig a gasztronómia egyik legfontosabb színhelyére, egy piacra, a Hold utcába költözik, még izgalmasabb lehetőségek nyílnak meg előttünk. Ezúttal nem termelőket, árusokat, nyersanyagokat mutatnak be, hanem egy csavarral, az utcát költöztetik be a csarnokba. A hazai street food legjavát invitálták meg a Hold utcai piacra.

A Street Food Show részletes programja itt >>

A rendezvény teljes ideje alatt a családokat, gyerekeket a KukTanoda Főzőiskola változatos programokkal, gasztrobloggerekkel hívja konyhájába. A főzőkurzus egyben játszóház is, ahol a gyerekek szakértő felügyelettel kóstolhatnak bele a konyhaművészetbe. A foglalkozások végeztével az elkészült ételeket helyben is el lehet fogyasztani, de akár haza is vihetik a büszke kis szakácsok. Tavaly a KukTanodával karöltve főzőversenyt hirdettek minden 10-15 év közötti hobbiséfnek. Idén folytatódik a verseny, melynek előválogatóját a Street Food Show-n rendezik.

A belépés ingyenes!

Street Food Show a Hold utcai piacon:

  • Szeptember 7. péntek 12.0024.00
  • Szeptember 8. szombat 10.0024.00
  • Szeptember 9. vasárnap 10.0018.00

A Street Food Show részletes programja itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...