4 baki, ami a legegyszerűbb kevert süteményt is elrontja

A kevert sütemények adják az édességtársadalom egyik legkönnyebben elkészíthető részét, ezeket a piskótákat szinte lehetetlen elrontani. Vagy mégsem? Sajnos akadnak kis mozzanatok, amelyek képesek a kudarc előidézésére.

Nem arról híresek a kevert sütemények, hogy megizzasztanák a házi cukrászokat (legyenek kezdők vagy tapasztaltak), mind a hozzávalók, mind azok összevegyítése viszonylag egyszerű folyamat. Persze, tekintve, hogy mégis sütésről van szó, nem úszhatjuk meg a dolgot kisebb buktatók nélkül: érdemes ezeknél a könnyed recepteknél is odafigyelni a legapróbb részletekre, hogy tényleg mindig tökéletesen sikerüljön a kevert süteményünk.

Nézd meg galériánkban a bakikat:

Vesd be a tudományt ezekben a receptekben:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek a mindennapokra:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...