A trükk, mellyel sokkal könnyebb kibontani a ketchupot

Ha sokszor meggyűlik a bajod a ketchup záró lapkájával, akkor hoztunk egy trükköt, mely neked is tuti elnyeri a tetszésedet.

A bontatlan ketchupos, majonézes és mustáros üvegek kupakjait először le kell csavarnunk, majd le kell szednünk a rajtuk található lapkát. Míg ez néha pofonegyszerűen megy, van, hogy mindent be kell vetni ahhoz, hogy sikerüljön, sőt, késsel vagy ollóval próbálkozva akár meg is vághatjuk magunkat.

A trükk, mellyel sokkal könnyebb kibontani a ketchupot

Szerencsére van egy módszer, mely teljesen veszélytelen, és a fiókban sem kell kutakodnod a késért, hogy kinyisd a ketchupot.

A kiváló trükk a Lifehacks TikTok-oldalán jelent meg. Eszerint a flakon tetejét ugyanúgy le kell csavarni, de azután szét kell nyitni azt, és a tetején lévő lyukkal kell kiszakítani a lapkát, így:

@lalifehacks Wish I knew this sooner!#lifehacks #momhacks #momsoftiktok #diyhacks #hacks #homehacks #momtips #kitchenhacks #tipsandtricks #viraltiktokvideo ♬ Burning Love (with The Royal Philharmonic Orchestra) - Elvis Presley & The Royal Philharmonic Orchestra

Ezután könnyedén kicsusszan majd a szósz, mindenféle bosszúság nélkül. A közétett videóban egyébként azt is megmutatják, hogyan lehet újrahasznosítani a flakont, például palacsintatészta-adagolóként.

Smashburger

A Smashburgert 2007-ben alapította két veterán vendéglátós. Az volt a koncepciójuk, hogy kiemelkedjenek a hamburgerek piacán a minőségibb hamburgeréttermek hullámát meglovagolva, úgy, ...

Ragacsos kínai csirke

Amikor a kínai kifőzdékben járok, sokszor erre a szezámmagos húsra esik a választásom, hiszen nagyon finom az ízvilága. Ételallergiám miatt, gondoltam elkészítem otthon, így ebben az ...

Forrásunk volt.


További okos tippekkel gazadgodhat a tárházad:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...