Két gyermeket is örökbefogadott a különc énekesnő – ráadásul nem is kisbabákat!

Az amúgy kifejezetten zárkózott énekesnő egy interjúban árulta el, hogy bővült a családja, és mindjárt két taggal!

A különc énekesnőről, Siárol szinte alig lehet tudni valamit – ebben mondjuk semmi meglepő nincsen, hiszen az arcát sem nagyon mutatja meg, és legtöbbször nagyfrufrus parókákban, túlméretezett masnikban jelenik meg, hogy kiléte rejtve maradjon. Szerencsére azért néha csöpögtet egy kis információt rajongóinak, így tudhattuk meg azt is, hogy nemrég két új taggal is bővült a családja - az amúgy egyedülálló Sia örökbefogadott két gyermeket, ráadásul nem is kisbabákat!

via GIPHY

Az énekesnő még 2016-ban vált a férjétől, és a jelenlegi információk szerint azóta sincsen új szerelem az életében, ez azonban láthatóan nem tántorította el attól, hogy családot alapítson. Az énekesnő, mint kiderült, még tavalyfogadott örökbekét 18 éves fiút, a hírt pedig mintegy mellékesen közölte a SiriusXM Hits 1 rádió, The Morning Mash Up című műsorában.

„Mindketten 18 évesek voltak, amikor örökbe fogadtam őket. Már kinőttek az állami gondozásból. Odáig vagyok értük. Nagyon nehéz számukra most a karantén, egyikük nehezebben viseli. Most azonban olyan dolgokkal foglalkoznak, amik jót tesznek nekik. Sokat tanulnak, ez javukra válik” – mesélte Sia.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...