A szülinap kapcsán lehetőségünk nyílt betekintést nyerni az 'A Presto‘ új, mediterrán ízvilágot idéző ételkínálatába. Tengeri herkentyűk, színpompás saláták, ízletes tészták és különleges, gazdagon megpakolt pizzák. Az izgalmas felhozatalt elnézve először nem is tudtuk, mit kérjünk. Végül mindenből rendeltük, és megkezdődött „A nagy zabálás“ olasz módra. No nem azzal a szándékkal, ahogyan Marcello Mastroianniék tették az azonos című 1973-as filmben, hanem pusztán kíváncsiságból és élvezettel. Az alábbiakban fotós beszámolónkat látjátok.
A puha borjúcsíkokkal tarkított kevert zöldsalátába az aszalt paradicsomon kívül friss koktélparadicsom is kerül!
A szurinettit vagy imádja valaki, vagy ki nem állhatja. Egyben azonban mindenki egyetért: a rózsaszínű halhúsból készült rudacskák csodálatosan mutatnak bármilyen salátában!
Kurkumás-tejszínes öntet, hatalmas, garnélával töltött ravioli tészta, és ez még csak a negyede a teljes adagnak. A többinek fotózás előtt valahogy lába kélt.
Friss és szárított fűszerekben gazdag bárányragu házi készítésű olasz tésztával – hmm, ez ám az igazán ínycsiklandó fogás!
Tejszínes, krémes gorgonzolaszósz, benne padlizsán és cukkini. A gnocchi pedig nem valami bolti műkaja, házi készítésű!
Végül, de nem utolsó sorban a húsimádók pizzája! Az olasz szalámi, sonka és húsos szalonnaszeleteken lilahagymakockák csücsülnek. Ez a teljesítmény mindannyiunk dicséretét kivívta!
Ha az ínycsiklandó képek láttán kedvetek támad kipróbálni valamelyik fogást, irány a Hajós utca!...mi több, a fenti mediterrán stílusú finomságokat meg is rendelhetitek! (x)