Két étel, amit Jennifer Lopez sose eszik meg

Két olyan ételről van szó, amit abszolút beleilleszthetne a diétájába, és mindkettő igen kedvelt mind a sztárok, mind a "földi halandók" körében is, ő mégsem csípi őket.

Jennifer Lopez híres gyönyörű alakjáról (na meg persze filmjeiről és dalairól), testéért pedig természetesen rengeteget tesz: rendszeresen edz, még a karantén ideje alatt is, illetve gondosan odafigyel az étkezésére. Az utóbbit mondjuk nyilván könnyebb úgy betartani, ha van egy saját szakácsod, aki minden nap főz rád!

Egy hal a tiltólistán

Kelvin Fernandez, Jlo szakácsa most elárult pár titkot a híresség étkezési szokásairól. „Jennifer utálja a lazacot. Egyszerűen nem bírja az állagát és az ízét. Így ha mindenkinek lazacot készítek, akkor neki biztosan teszek külön az asztalra sügért, laposhalat vagy tőkehalat”– mesélte a Us Weekly-nek.

Nem gyümölcsös

Lehet, hogy furán hangzik, de JLo tényleg nem különösebben rajong a gyümölcsökért.„Ki nem állhatja például az erdei gyümölcsöket."Ennek ellenére mégis mindig megtalálhatóak a hűtőjében, hiszen ikrei teljesen odavannak értük.

Mégis mit szeret?

A szakács elmondása szerint buborékos víz és zöldségek mindig vannak náluk otthon. Ez utóbbi kategóriában spenótból, uborkából és zellerből van a legtöbb. „Szeretik green juice-szal indítani a napjukat, ezért kell belőlük jó sok. Ezen kívül minden nap esznek tojást és bacont is.”

Zöld juice kezdőknek

A frissen facsart zöldségleveknek kultúrája van. Mindenki, aki egészséges és fitt akar lenni, ilyen juiceokkal rohangál le fel a városban. Azonban van egy dolog, amit sokan elfelejtenek. A ...

Imádnivaló zöld smoothie

Az új munkatársam egy igazi hard-core zöld smoothie fanatikus. Ő mutatta meg, hogy attól még, mert valami zöld és egészséges, igenis lehet finom. A zöld turmixok azért hihetetlenül jók, ...

Kivis smoothie

Nagyon zöld ital, amely kiváló ellenszere lehet a tavaszi fáradtságnak, de még a másnaposságnak is.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...