Két étel, amit Jennifer Lopez sose eszik meg

Két olyan ételről van szó, amit abszolút beleilleszthetne a diétájába, és mindkettő igen kedvelt mind a sztárok, mind a "földi halandók" körében is, ő mégsem csípi őket.

Jennifer Lopez híres gyönyörű alakjáról (na meg persze filmjeiről és dalairól), testéért pedig természetesen rengeteget tesz: rendszeresen edz, még a karantén ideje alatt is, illetve gondosan odafigyel az étkezésére. Az utóbbit mondjuk nyilván könnyebb úgy betartani, ha van egy saját szakácsod, aki minden nap főz rád!

Egy hal a tiltólistán

Kelvin Fernandez, Jlo szakácsa most elárult pár titkot a híresség étkezési szokásairól. „Jennifer utálja a lazacot. Egyszerűen nem bírja az állagát és az ízét. Így ha mindenkinek lazacot készítek, akkor neki biztosan teszek külön az asztalra sügért, laposhalat vagy tőkehalat”– mesélte a Us Weekly-nek.

Nem gyümölcsös

Lehet, hogy furán hangzik, de JLo tényleg nem különösebben rajong a gyümölcsökért.„Ki nem állhatja például az erdei gyümölcsöket."Ennek ellenére mégis mindig megtalálhatóak a hűtőjében, hiszen ikrei teljesen odavannak értük.

Mégis mit szeret?

A szakács elmondása szerint buborékos víz és zöldségek mindig vannak náluk otthon. Ez utóbbi kategóriában spenótból, uborkából és zellerből van a legtöbb. „Szeretik green juice-szal indítani a napjukat, ezért kell belőlük jó sok. Ezen kívül minden nap esznek tojást és bacont is.”

Zöld juice kezdőknek

A frissen facsart zöldségleveknek kultúrája van. Mindenki, aki egészséges és fitt akar lenni, ilyen juiceokkal rohangál le fel a városban. Azonban van egy dolog, amit sokan elfelejtenek. A ...

Imádnivaló zöld smoothie

Az új munkatársam egy igazi hard-core zöld smoothie fanatikus. Ő mutatta meg, hogy attól még, mert valami zöld és egészséges, igenis lehet finom. A zöld turmixok azért hihetetlenül jók, ...

Kivis smoothie

Nagyon zöld ital, amely kiváló ellenszere lehet a tavaszi fáradtságnak, de még a másnaposságnak is.

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...