Keresd a hibát a fotón! - ezen a képen akadékoskodnak a netezők

A pihenő mindenkinek jár, az éttermi dolgozóknak is, csak az nem mindegy, hogy milyen formában töltik el szünetüket.

Semmi sem jobb annál, mint egy hosszú munkanap után megpihenni. Az egyik amerikai Subway dolgozója azonban úgy döntött, hogy már munkahelyén elkezdi a pihenőjét, aminek az emberek annyira nem örültek. A nő a lábait felrakta arra a pultra, ahol az ételek készültek, és ennek a vásárlók nem örültek. Egyikük fotót is készített a jól ellazult hölgyről:

A fotó azonnal bejárta az internetet, és talán nem meglepő, hogy a legtöbbeket kiborította az, amit a nő tett. "Erre nincs mentség" - írták többen is. A poszt az egészségügyi hatóságokhoz is eljutott, akik rögtön kivonultak a a michigani Subwaybe, hogy leellenőrizzék, milyen körülmények között készülnek a szendvicsek, és kérdőre vonják az alkalmazottat. Az ellenőrök azonban mindent rendben találtak.

A nő elnézést kért a történtek miatt, arról azonban nincs hír, hogy a munkáját megtarthatta-e. Szerintetek ugyanezért kirúgtak volna itthon egy éttermi dolgozót?

Ezeket olvastad már?

via Delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...