Csupán 10 másodperced van megtalálni a képen a kolbászt

Megannyi színes, könnyen észrevehető zöldség található elszórva a képen. A kolbászt azonban nagyon nehéz észrevenni. Vajon neked menni fog? Tedd magad próbára!

Őszintén szólva, mi nagyon odavagyunk az optikai illúziókért, hiszen alaposan megtornáztatják az agyunkat, illetve segítenek kikapcsolódni. Éppen ezért most hoztunk neked egy új, izgalmas feladatot! A legújabb optikai illúziónk megfejtésekor tényleg nagyon erősen kell majd koncentrálnod, hogy rábukkanj a zöldségek között lévő kolbászra. A legjobb megfigyelőknek 10 másodperc alatt sikerül rátalálniuk a kolbászra, neked vajon sikerül?

Jöjjön hát a legújabb képrejtvényünk!

Hova bújt el?

Ha szeretnéd, akkor még most egyszer megnézheted a színes képet.

Íme egy tipp: a kép alsó részében bújt el a kolbász. Ha mégsem sikerült megtalálnod, akkor mutatjuk a megoldást!

Megvan a kolbász?

Neked milyen gyorsan sikerült rábukkannod a kolbászra?

További kapcsolódó cikkeinkből:

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...