Te megtalálod a sajtok között a dobókockát?

Pörgessük fel egy kicsit a napot egy izgalmas fejtörővel, mely garantáltan új lendületet ad a munkához, a takarításhoz vagy a főzéshez!

Imádod a különböző fejtörőket és hétről-hétre várod, milyen izgalmas játékkal jelentkezünk? Olyannyira megszállottja vagy a különböző képrejtvényeknek, hogy megtaláltad a sushik között megbújú kis hernyót, rábukkantál a fagyik között megbújt jégkrémre, de azt a rejtvényt is megoldottad, hogy mi a hiba mosogatós képen.

Most ismét megdolgoztathatod az agyadat legújabb képrejtvényünkkel! Ezúttal az egerek és a sajtok között kell megtalálnod a dobókockát, mely lehet elsőre könnyűnek tűnik, azonban cseppet sem az.

Jöjjön a feladvány!

Te megtalálod a sajtok között a dobókockát?

Sikerült megtalálnod?

Nem? Adunk egy kis segítséget: a kép jobb oldalán keresgélj, és ne egy megszokott dobókockát kutass a szemeiddel, hiszen sajtnak álcázta magát a kis pimasz. Ha így sem leled, akkor lentebb megtalálod a megoldást:

Bizony, ott lapult

Ezek a képrejtvények is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.


Még több képrejtvény:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...