Megtalálod a konyhában az eldugott kulcsot? – Csupán az emberek 1%-ának sikerül

Ezúttal egy igazán nehéz képrejtvénnyel jelentkezünk, mely garantáltan megmozgatja majd az agyadat.

A január senki számára nem egyszerű, de egy-egy képrejtvénnyel kicsit felrázhatjuk magunkat és a kedvünket. A legújabb és egyben az egyik legnehezebb feladvány a Redditen kezdett el terjedni.

Ezúttal egy borzalmasan rendetlen konyhában kell keresgélned, méghozzá egy aprócska kulcsot. A feladvány azért nagyon nehéz, mert rengeteg élénk tárgy van a rajzon, ami könnyedén elterelheti a figyelmedet, továbbá olyan eszközök, melyek nagyon hasonlítanak egy kulcsra.

Indítsd a stoppert, és jöhet a vadászat!

Kezdődhet a kulcskeresés?

Ha nagyon ügyes vagy, akkor 2 perc alatt rálelsz, de ne keseredj el, ha nem sikerül ennyi idő alatt, ugyanis az emberek 99 százaléka 5-8 perc alatt jön csak rá a megoldásra.

Sikerült rálelned a kulcsra? Nem? Akkor mutatjuk a megoldást:

A söröskorsóban

Forrásunk volt.

Kép: Reddit


Még több képrejtvény, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...