Sasszemed van, ha megtalálod a paradicsomot a képen

Úgy gondolod, hogy sasszemed van? Akkor bizonyítsd be! Hogy még nehezebb legyen a feladat, ezúttal alig 30 másodperced van megtalálni a ravaszul elrejtőzött paradicsomot.

Itt az ideje, hogy kiereszd egy kicsit a gőzt és levezesd, amit le kell. Ezenfelül pedig még az agytekervényeidet is alaposan megdolgoztathatod! A furfangos képrejtvények ugyanis nemcsak szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak, hanem a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességet is remekül fejlesztik. Sőt, a kreatív gondolkodás fejlesztésében is segíthetnek. Lássuk tehát, hogyan boldogulsz ezzel az izgalmas képrejtvénnyel.

Mutatjuk a képrejtvényt:

Keresd meg a paradicsomot a képen! / Fotó: Abmeyerwood.com

Legújabb képrejtvényükben 1 darab paradicsomot kell megtalálnod

Vigyázz, mert tényleg nehéz lesz megtalálni... A legügyesebb rejtvényfejtőknek általában 30 másodperc alatt sikerül rátalálniuk a paradicsomra, neked vajon ez sikerül?

Induljon a keresés!

Íme a képrejtvény megoldása:

Megtaláltad? / Fotó: Abmeyerwood.com

Neked, milyen gyorsan sikerült rábukkanni a paradicsomra?

Reméljük, hogy te is izgalmasnak találtad a képrejtvényt és szórakoztató kihívást jelentett számodra!

További kapcsolódó cikkeinkből:

Címlapfotó: Abmeyerwood.com

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...