Kenguruból készít húsgolyót az IKEA

Először, és az is lehet, hogy utoljára készít kenguruból húsgolyót az IKEA. Az eladásokból befolyt összeget jótékony célra adják.

Néhány nap múlva az IKEA kenguruból készült húsgolyotó fog árusítani. A különlegességet természetesen csak Ausztráliában lehet megkóstolni, ott is csak három napig, az augusztus 27. és 29. között megrendezésre kerülő sydney-i fesztiválon.

Az ausztrál IKEA tájékoztatása szerint a húsgolyók 100 százalékban helyi alapanyagokból készülnek, és elérhető áron kaphatóak majd az eseményen. Az eladásokból befolyt pénzösszeget jótékony célra, az Ausztrál Élelmiszerbanknak adományozzák.

Bár a húsgolyók csak néhány napig lesznek elérhetőek, ha jól fogynak majd a fesztivál látogatói között, akkor lehet, máskor is készítenek még belőlük, akár az éttermekben is.

Ezeket olvastad már?

via DesignTaxi

Legújabb receptek

Körtelekvár

A legzamatosabb körtékből érdemes főzni ezt az ízgazdag lekvárt, ami elsőre ugyan szokványosnak tűnhet, azonban egy aprócska kiegészítőtől a lehető legkülönlegesebb ...

Fűszeres almakompót

Talán nem teljesen olyan, ahogy a nagyi készítette, azonban ő is boldogan nyaldosná az ujjait, miután belekóstolt ebbe a fűszeres almakompótba. Egyetlen apró mozdulattal sokkal mélyebb, ...

Piteformában sült sajtos fasírtfészek

Nekem szilikonos pite formám van, amiből egyszerűen kijön miután megsült. Ez az étel az egyik kedvenc nálunk, sokszor készítem. Legalább 6 db formához elég ez a húsmassza, mivel maga a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Egyszerű tojásfasírt

Nem feltétlenül kell hús a szaftos fasírthoz: erre kiváló példa az alábbi recept, amelyben tojás, zsemle és egy nagy csokor zöldfűszer alakul aranybarna és ízes pogácsákká. ...

Fokhagymás csülök tepsiben sütve

A családban egyedül én szeretem a csülköt, ezzel most magamnak kedveskedtem. Nem egy könnyű és diétás étel, de ritkán azt hiszem megengedhető. Paprikás krumplival és savanyú ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!