Kenguruból készít húsgolyót az IKEA

Először, és az is lehet, hogy utoljára készít kenguruból húsgolyót az IKEA. Az eladásokból befolyt összeget jótékony célra adják.

Néhány nap múlva az IKEA kenguruból készült húsgolyotó fog árusítani. A különlegességet természetesen csak Ausztráliában lehet megkóstolni, ott is csak három napig, az augusztus 27. és 29. között megrendezésre kerülő sydney-i fesztiválon.

Az ausztrál IKEA tájékoztatása szerint a húsgolyók 100 százalékban helyi alapanyagokból készülnek, és elérhető áron kaphatóak majd az eseményen. Az eladásokból befolyt pénzösszeget jótékony célra, az Ausztrál Élelmiszerbanknak adományozzák.

Bár a húsgolyók csak néhány napig lesznek elérhetőek, ha jól fogynak majd a fesztivál látogatói között, akkor lehet, máskor is készítenek még belőlük, akár az éttermekben is.

Ezeket olvastad már?

via DesignTaxi

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek