Ezért nem mindegy, hol és miben keleszted a tésztád
A fánkszezon miatt külön érdemes elsajátítani a kelt tészták művészetét, persze amúgy sem árt, ha rendelkezünk azzal a tudással, ami mindig segít majd sikerre vinni a különböző légies, foszlós költeményeket. Most koncentráljunk a kelesztési folyamat apróságaira – nem lesz bonyolult, eskü!
Amikor kelt tészta készül a konyhában, kicsit olyan, mintha megállna az élet: olyan szinten kell ugyanis figyelni a kényes massza jóllétére, monitorozni minden életjelét, hogy bizony úgy érezhetjük, mintha egy élő lényt nevelgetnénk a konyharuha alatt. A kelesztési periódus különösen fontos: ennek során kell a legjobban védenünk az elemektől a kelt tésztát, tegyük ezt meg maximális fokon az alábbi tippek segítségével.
Nézd meg galériánkban, mire érdemes odafigyelni a kelesztés során!
6 fotó
Kelt tésztás finomságok:
bukta
Klasszikus hétvégi nagymamás desszert - laktató leves után második fogásnak is megfelelő!
pizzakülönlegességek
Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire finomak ezek a kis papucsok, az egyetlen probléma az, hogy soha többé nem akartok majd visszatérni a bolti verziókhoz. A pizzatészta az igazán extra ...
fahéjas csiga
Ennek a finomságnak a láttán biztosan összefut majd a nyál a szádban! A cukorbevonattal nyakon öntött fahéjas tekercs az amerikai péksüteménylánc, a Cinnabon védjegye. A népszerű ...
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Konyhai tippek, amelyeket végy elő a konyhában:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!