Ez Kate Hudson tökéletes alakjának titka 3 gyermek után

A 42 éves Kate Hudson jobb formában van, mint valaha, ezt pedig nemcsak a genetikának köszönheti, hiszen nagyon odafigyel az étkezésére és a mozgásra is.

Kate Hudson színésznő, a legendás Goldie Hawn lánya 42 éves, túl van három szülésen, az alakját azonban még a 20 évesek is megirigyelhetnék. Legkisebb gyermekének 2018-ban adott életet, elmondása szerint a kis Rani születése után tartott a legtovább, hogy visszanyerje régi formáját.

Kate Hudson legutolsó terhessége után döntötte el, hogy nem sietteti a fogyást. Végül 12 hónapra volt szüksége, hogy visszanyerje korábbi formáját. Nézzük, mit tett ennek érdekében.

Változtatott a hozzáállásán

A színésznő éhezés helyett az ételekhez való hozzáállásán változtatott. „Okosabb módja ez a fogyásnak, mert így nem jönnek vissza a kilók. Az a csodálatos benne, hogy azt ehetsz, amit akarsz, csak tudatosan kell enned, tudnod kell, mi van a tányérodon, és az milyen hatással van a testedre.” Így számára nincsenek tiltott ételek, de neki is oda kell figyelnie arra, miből mennyit eszik.

Tényleg megismertem és megértettem az ételt a tányéromon. Tudom, mit viszek be a szervezetembe, így nőttem fel, a szüleimtől tanultam ezt a hozzáállást. De sokan vannak, akiknek nincs ilyen kapcsolatuk az ételekkel

– mesélte egy interjúban.

Mozgás, mozgás, mozgás!

Kate életének szerves része a mozgás, amiről rendszeresen posztol közösségi média platformjain is.

„Élvezem az edzéssel járó fegyelmezettséget. Élvezem, hogy sportos vagyok, és élvezem, hogy aktív vagyok. Szóval számomra ez tulajdonképpen egyfajta szórakozás, hogy újra meg újra új kihívás elé állítom a testemet" - állítja.

A terhesség után visszatérni az edzésekhez, újra megtalálni a hasizmomat, és minden alkalommal egy kicsit még keményebben hajtani magam – én élvezem ezeket a kihívásokat.

A színésznő azt is hozzátette, hogy számára ez a tökéletes „énidős" program, ilyenkor ugyanis tényleg csak magával foglalkozik.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...