Katalin hercegné őszintén beszélt a szülés nehézségeiről

A hercegné eddig soha nem beszélt a terhesség alatti rosszullétekről illetve a szülés nehézségeiről, hiszen ez nem szokás a királyi családban. Most azonban kivételt tett.

A királyi család nagyon ritkán oszt meg intim, személyes gondolatokat a család életével kapcsolatban, Katalin hercegnő most mégis kivételt tett a Happy Mum, Happy Baby című podcast kedvéért.

Beszélt többek között az úgynevezett terhességi vészes hányásról, ami sajnos mind a három terhessége alatt megkeserítette a mindennapjait. „Iszonyatos reggeli rosszulléteim voltak, szóval nem én voltam a legboldogabb terhes kismama. (…) Nagyon rosszul voltam, nem tudtam azokat a dolgokat enni, amiket kellett volna, de a testem ennek ellenére képes volt a szükséges tápanyagokat elkülöníteni, hogy egy új életet hozzon létre. Szerintem ez lenyűgöző!” – emlékezett vissza Katalin.

A hercegné ezért is várta annyira a szülést, hiszen ezzel megszűntek a panaszai. Elmondása szerint a vajúdást kifejezetten élvezte, bár azt hozzá kell tenni, hogy előtte elvégezte a hipnoszülés tanfolyamot, aminek a lényege, hogy a kismamák képesek legyenek az önmegnyugtatásra, megtanulják a pozitív gondolatok fontosságát, illetve a helyes légzést.

„Nem fogom azt mondani, hogy Vilmos végig ott állt mellettem, és kedves dolgokat suttogott nekem. Ez nem így volt. Nem is kértem erre. Ez valami olyasmi, amit magam akartam megcsinálni” – mesélte Katalin. A hercegné egyébként még azt is elárulta, ha újra gyereket szülne,egy kicsit másképpen csinálná a dolgokat.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...