Katalin hercegné őszintén beszélt a szülés nehézségeiről

A hercegné eddig soha nem beszélt a terhesség alatti rosszullétekről illetve a szülés nehézségeiről, hiszen ez nem szokás a királyi családban. Most azonban kivételt tett.

A királyi család nagyon ritkán oszt meg intim, személyes gondolatokat a család életével kapcsolatban, Katalin hercegnő most mégis kivételt tett a Happy Mum, Happy Baby című podcast kedvéért.

Beszélt többek között az úgynevezett terhességi vészes hányásról, ami sajnos mind a három terhessége alatt megkeserítette a mindennapjait. „Iszonyatos reggeli rosszulléteim voltak, szóval nem én voltam a legboldogabb terhes kismama. (…) Nagyon rosszul voltam, nem tudtam azokat a dolgokat enni, amiket kellett volna, de a testem ennek ellenére képes volt a szükséges tápanyagokat elkülöníteni, hogy egy új életet hozzon létre. Szerintem ez lenyűgöző!” – emlékezett vissza Katalin.

A hercegné ezért is várta annyira a szülést, hiszen ezzel megszűntek a panaszai. Elmondása szerint a vajúdást kifejezetten élvezte, bár azt hozzá kell tenni, hogy előtte elvégezte a hipnoszülés tanfolyamot, aminek a lényege, hogy a kismamák képesek legyenek az önmegnyugtatásra, megtanulják a pozitív gondolatok fontosságát, illetve a helyes légzést.

„Nem fogom azt mondani, hogy Vilmos végig ott állt mellettem, és kedves dolgokat suttogott nekem. Ez nem így volt. Nem is kértem erre. Ez valami olyasmi, amit magam akartam megcsinálni” – mesélte Katalin. A hercegné egyébként még azt is elárulta, ha újra gyereket szülne,egy kicsit másképpen csinálná a dolgokat.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...