Kárpáti Rebeka konyhájában mennyei rakott brokkoli készült a #HÁZIMENZA LIVE-ban

Ezúttal Kárpáti Rebeka készítette el egyik kedvenc ételét a #HÁZIMENZA LIVE-ban, mi pedig azonnal szeretnénk utána csinálni!

Felsorolni is nehéz, hány helyről ismerhetjük a#HÁZIMENZALIVEtegnapi vendégét, Kárpáti Rebekát.A gyönyörű és tehetséges fiatal nő ugyanis egykor szépségkirálynő volt, jelenleg pedig színésznő és műsorvezető, sőt, influenszerként is rendkívül népszerű. Ezúttal a konyhájába és ezzel együtt a főzőtudományába is betekintést engedett, ahol általában egészséges és laktató finomságok készülnek: ezúttal egyik nagy kedvencét, a rakott brokkolit készítette el, aminek javasoljuk, ti is rugaszkodjatok neki otthon! Ha lemaradtatok a videóról és a receptről, aNosaltyInstagramjánvisszanézhetitek őket!

Kárpáti Rebeka #HÁZIMENZALIVEvideóját ITT nézhetitek meg:

A Nosalty#HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett aNosalty Instagramjánelindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna,Anzselika Habpatron,Palya Beavagy Földes Eszter.

A #HÁZIMENZA LIVE hétfő kivételével minden nap jelentkezik este 7 óra környékén, tartsatok velünk aNosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Kárpáti Rebeka Facebook

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...