Karfiol, cukkini és répa - a zöldségfagyi az új sztár

Ami egészséges, úgy tűnik, képes arra, hogy az egyik legkedvesebb ételünknek, vagyis fagyinak álcázza magát. Íme, így csinálja.     

A fagyi akkor az igazi, ha finoman krémes, és a csokoládétól, vaníliától lágy, kényeztető íze van. Ezzel a világgal nehezen férnek össze a zöldségek, pedig a floridaiJessica Levison a kedvenc nyári édességünkben bizony egy keveset belőlük.

Jessica nem zöldségízű fagyikat készít, hanem vaníliás, epres, mentás, csokis és vattacukros finomságokat. Minden ízhez választ egy semleges zöldséget, ami tulajdonképpen a fagyi "testét" adja - írja a Delish.

A csokisban karfiol, az epresben répa, a vattacukrosban cékla, míg a vaníliásban cukkini bújik meg. A mentás jégkrém spenóttal készül.

A Peekaboo fagyikat egyelőre csak az Egyesült Államokban forgalmazzák. Online lehet megrendelni a finomságokat.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

A világ egyik legjobb séfje hihetetlen helyen nyitott új éttermet

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...