Két romániai éttermet záratott bea fogyasztóvédelmi hatóság temesvári területi kirendeltsége, mert az éttermekben kritikán aluli állapotok uralkodtak. Egy lugosi éttermet a hatóság többek között azért záratott be, mert a vendégeknek még augusztusban is a karácsonyról megmaradt töltött káposztát kínálták fogyasztásra.
a 444.hu-n megjelent írás szerint a vendéglő dolgozói"abban reménykedve, hogy a vendégeknek nem tűnik föl: veterán fogást kaptak." A matuzsálemi káposzta mellett több szabálytalanságon is érték az említett éttermet, többek között lejárt szavatosságú, jelöletlen alapanyagokat találtak a konyhában, a húsokon nem tüntették fel, mikor és honnan szállították az étterembe, valamint például a megfőzött levest is a padlón tárolták.
A Temesvárhoz közeli éttermeket a vizsgálat idejére bezárták, így az ünnepi káposztát már senki nem tudja sem megnézni, pláne nem megkóstolni.
EZ IS ÉRDEKES:
Ezeket olvastad már?
Horrorisztikus ételárak a Hungaroringen: 2000 egy szelet pizza, 4000 a...
Egy szelet pizza például 2 000 forintba került, egy perec 1 000 forintba, a rétes szintén ennyibe, míg a palacsinta 1 500 - 2 000 forintba került.
NosaltyEbben az étteremben 45 éve ugyanabból az alapléből főznek
Te mit szólnál ahhoz, ha az éttermi levesedről kiderülne, hogy legalább 45 éves alapléből készítették? Kirázna a hideg, rosszul lennél és kiszaladnál a világból?
NosaltyKiderült, durva a különbség az osztrák és a magyar csirkefalatka...
A napokban körbejárta a magyar internetet az a fotó, amelyen egy csomag osztrák, és egy csomag magyar csirkefalatka szerepel. A különbség? Szavakkal aligha leírható.
NosaltyEgy jegyespár halálra gázolt állatok húsát akarja felszolgálni esküvőjén
Egy angol jegyespár csaknem két millió forintot ajánl annak a szakácsnak, aki hajlandó útmentén elgázolt, döglött állatok húsából főzni a násznépnek.
Nosaltyvia 444.hu, foter.ro, mediafax.ro