Ennyit keresnek a budapesti karácsonyi vásár pultosai naponta

Ugyan a korábbi hírek alapján kétséges volt, hogy lesz-e idén Vörösmarty téri karácsonyi vásár, most már biztos, hogy megtartják. Az is kiderült, hogy mennyit kereshet valaki a vásáron pultosként.

Az idei karácsonyi vásár bizony meg lesz tartva a Vörösmarty téren (a korábbi hírekkel ellentétben), tehát nem marad adventi forgatag nélkül a főváros. A szervezés beindult, olyannyira, hogy már az ételárus standokhoz is keresik a pultosokat. A hirdetésből az is kiderült, hogy mennyit kereshet egy pultos a karácsonyi vásáron.

Ennyit keresnek a budapesti karácsonyi vásár pultosai naponta

A Pénzcentrum oldalán megjelent cikk szerint napi 30.000 forintos fizetés ellenében várnak pultosokat az idei Vörösmarty téri vásárra. A portál által megtalált hirdetésben az elvárásokról is lehet olvasni.

A 30.000 forintos bér egy 14 vagy 15 órás munkanapért jár, hiszen a vásár hétvégén tovább tart nyitva.

  • hétfőtől-csütörtökig 8 és 22 óra között tart a munkaidő, míg péntektől-vasárnapig 8 és 23 óra között
  • az álláshoz jár személyzeti étkezés, illetve egyenruha is
  • az elvárások között egyedül a pontosság, megbízhatóság és a társalgási szintű angol nyelvismeret szerepel

A vásár időpontja és a többi információ egyelőre még nem derült ki.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...