Lépésről lépésre mutatjuk, hogy vágd fel a karácsonyi pulykát

Ha már előtted az aranyló, egészben sült pulyka, akkor a nehezén túl vagy! A sütés után már csak a felszelése van hátra, ehhez adunk egy kis segítséget, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Ha a karácsonyi ünnepekre pulykával (is) készülsz, akkor ne hagyatkozz a megérzéseidre, és legyen tökéletes a felszeletelése is. Ehhez különböző késekre és egy vágódeszkára lesz szükséged. Lássuk, hogyan vágd fel tökéletesre a karácsonyi pulykát!

Kattints a galériára, és kövesd te is lépésről lépésre a karácsonyi pulyka felszeletelését!

Pulyka Wellington módra

A pulyka Wellington módra egy elegáns és különleges étel, amely a klasszikus Beef Wellington receptjének egy szárnyas húsból készült változata. Lényege, hogy a pulykamellfilét ízletes ...

Forrásunk volt.


További hasznos ünnepi tippekért kattints:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranygaluska-palacsinta

Minden, amit az aranygaluskában szeretünk, ebben a palacsintában is megtalálható. Diós habbal, édes vaníliás töltelékkel csábít a tálról a rakottas, aminek az egész család örül ...

Kókuszos-mandulás linzer

Kedvenc édességem a raffaello, szerettem volna egy hasonló ízvilágú, extrán krémes süteménnyel kedveskedni a családnak és az ismerősöknek. Ízlés szerint lehet még gazdagítani a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...