5 tipp, hogy győzedelmeskedj a karácsonyi puffadás felett

A karácsony nem is lenne az igazi órákon át tartó ünnepi lakoma nélkül, a folyamatos evés-ivás azonban megterheli az emésztést, hasfájáshoz és puffadáshoz vezet. Tippek, hogy elkerüljük!

A puffadás igen kellemetlen jelenség, amivel élete során mindenki találkozik. Számos emésztőrendszeri betegség tünete is lehet, de egy kiadós étkezés vagy nem megfelelő táplálkozás is könnyen kiválthatja. A karácsonyi időszakban, amikor napokon keresztül több fogásos vacsorák és süteményhegyek várnak ránk, szinte lehetetlen elkerülni a puffadást. De mi van akkor, ha nem akarjuk melegítőnadrágban ülve megvárni, hogy elmúljanak a kellemetlen tünetek? 

Forrásunk volt. 


Még több életmódcikk:

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Almás bögrés

Ennek a süteménynek az elkészítéséhez nem kell mérleg. Bögrével adagoljuk a hozzávalókat. A bögre méretétől függően alakul a tepsi mérete is. Ha  egy 2,5 dl-es teáscsészével ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!