4 ehető karácsonyfadísz a mézeskalácson túl

A saját készítésű karácsonyfadísznél kevesebb jobb dolog van, de azért mégis van ilyen. Mégpedig az, ha meg is lehet enni! A mézeskalács jól bevált a legtöbb helyen, de azért most teszünk egy kísérletet, hogy átírjuk ezt a szokást. Mutatunk nektek 4 ehető karácsonyfadíszt, amivel még finomabb lesz az ünnep!

A karácsonyi készülődés egyik alappilére a fenyőállítás után, természetesen a díszítés. És ahány ház, annyi szokás, ki milyen díszeket aggat a fenyőre a hagyományostól kezdve az egészen különleges formákig. Amivel viszont biztosan nem lehet elrontani a dekorálást, az az ehető díszek sora! Íme, 4 karácsonyfadísz, amivel teljes lesz az ünnep!

Forrásunk volt.


ég több karácsonyi tartalom:

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a sajátkészítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!