Káprázatos mákos kalácskoszorút készítettünk az ünnepekre hangolódva

A hűvösebb időszak beköszöntével a mákos sütemények mindig lélekmelengető hatással vannak ránk, ezért is nagy kedvencünk a mák, mint (ünnepi) alapanyag. (x)

Egy elképesztően mutatós, és még annál is finomabb, foszló-puha mákos kalácskoszorút készítettünk nektek, amit citromhéjjal és rumos mazsolával turbóztunk fel. Egyáltalán nem macerás a recept: amíg kel a tészta, addig elkészül a máktöltelék. A kelesztési és sütési idő is szinte elrepül, csodás látványt nyújt sülés közben, aki teheti, kísérje figyelemmel. Az ünnepi asztalon is megállja a helyét. Bátran készítsétek el ti is, nagyon megéri!

Nézd meg a receptvideónkat itt:

A receptet itt találjátok!

Sütés után picit hagyjuk hűlni, de már langyosan szeletelhető és fogyasztható. Egy nagy pohár hideg tej kíséretében a legfinomabb. Nálunk pillanatok alatt elfogyott.

Keress még több Vénusz terméket itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek