Káprázatos mákos kalácskoszorút készítettünk az ünnepekre hangolódva

A hűvösebb időszak beköszöntével a mákos sütemények mindig lélekmelengető hatással vannak ránk, ezért is nagy kedvencünk a mák, mint (ünnepi) alapanyag. (x)

Egy elképesztően mutatós, és még annál is finomabb, foszló-puha mákos kalácskoszorút készítettünk nektek, amit citromhéjjal és rumos mazsolával turbóztunk fel. Egyáltalán nem macerás a recept: amíg kel a tészta, addig elkészül a máktöltelék. A kelesztési és sütési idő is szinte elrepül, csodás látványt nyújt sülés közben, aki teheti, kísérje figyelemmel. Az ünnepi asztalon is megállja a helyét. Bátran készítsétek el ti is, nagyon megéri!

Nézd meg a receptvideónkat itt:

A receptet itt találjátok!

Sütés után picit hagyjuk hűlni, de már langyosan szeletelhető és fogyasztható. Egy nagy pohár hideg tej kíséretében a legfinomabb. Nálunk pillanatok alatt elfogyott.

Keress még több Vénusz terméket itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...